Body Shake, op klinkende beats schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van de training.

Wat is Body Shake?

Tijdens deze ultieme buik en rug training wordt er gebruik gemaakt van een buis met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training.

Wat bereik je met Body Shake?

De kracht van body shake ligt in de eenvoud van de bewegingen in combinatie met de werking van de buis. Doordat de bewegende massa in de buis heen en weer beweegt, ontstaat er een unieke impact op het lichaam. Als reactie op het telkens uit balans brengen van het lichaam worden de spieren en het bindweefsel continue aangespannen. Je zult versteld staan van de impact die je creëert, telkens weer. De training is gericht op spierversteviging, afslanken, verbetering van de conditie, een betere houding en heel veel fun!

Body Shake iets voor mij?

Body shake is geschikt voor iedereen. Jong of wat ouder, beginnend of gevorderd, man of vrouw instappen in een body shake training is altijd mogelijk. Er kan gekozen worden uit diverse maten buizen zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Wat moet ik meenemen naar Body Shake?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.

Body Shake lessen deze week:

Body Shake vindt plaats in:

Body Shake wordt gegeven door onderstaande instructeurs:

Sofie Busscher

Sofie Busscher

Instructrice