Bij ‘Obstacle Training’ ligt de aandacht op het aanleren van verschillende klim en klauter technieken die je nodig hebt om de hindernissen te overwinnen.

Wat is Obstacle Training?

Tijdens onze ‘obstacle training’ ligt de aandacht op het aanleren van verschillende klim en klauter technieken die je nodig hebt om de hindernissen te overwinnen tijdens een obstacle run zoals de ‘Strongman run’ in Hellendoorn of ‘Tot de Nek in de Drek’ in Vriezenveen.

Wat bereik je met Obstacle Training?

Met de obstacle training worden technieken aangeleerd waardoor het makkelijker voor je wordt om de hindernissen te nemen tijdens een obstacle run. We willen je hier aanleren om zoveel mogelijk energie te sparen met klimmen en klauteren d.m.v. een juiste techniek zodat je weer meer energie overhoudt voor de overige hindernissen.
Hierdoor kun je het parcours sneller afleggen en zal je een snellere tijd kunnen neerzetten.

Obstacle Training, iets voor mij?

Bij de obstacle training draait het om het aanleren van technieken. Dit zal gebeuren in kleine groepen waardoor de instructeur veel aandacht heeft voor de individu. Het is een perfecte training als voorbereiding op een obstacle run als je hier nog niet veel ervaring mee hebt.

Wat moet ik meenemen naar Obstacle Training?

Neem een flesje water en een handdoek mee. Draag comfortabele sportkleding.
Let op, je dient je voor deze training op de maandag en woensdagavond van te voren op te geven. Dit kan telefonisch op nummer 0546-727507 of bij ons aan de balie.

Obstacle training lessen deze week:

Obstacle Training vindt plaats in:

    • Outdoor